ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

Поръчка 
Брой артикули: 0
Обща цена: 0,00 лв.
Вход за клиенти на едро
български (България)

Рекламации и замяна

 

Онлайн магазин www.enter-bg.eu уверява своите клиенти, че в 14(четиринадесет) дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми, придружена е с оригиналната кутия, етикет и доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката).

Стоката трябва да бъде изпратена на адрес:

8000 гр. Бургас ул. “Дебелт“ 23

 

Към пратката трябва да бъдат приложени:

1. Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.

2. Попълнен формуляр за смяна: изтегли тук

 

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано. 

Пощенските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента

Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати пощенските разходи.

След приемане на върната стока (информацията, за което ще бъде изпратена по e-mail) ще върнем дължимите суми в срок от 14(четиринадесет) работни дни. Сумата ще бъде възстановена:- на банковата сметка, чийто номер трябва да посочите във формуляра за рекламация

Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, формуляр за връщане на стоката, без етикети или без кутията; ако е замърсена) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

 

Ако стока се връща поради повреди или фабрични дефекти след определения 14(четиринадесет) дневен срок от датата на закупуване, ще бъде предадена на стоковед само при условие, че е съпроводена с доказателство за закупуване. Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти" на e-mail :  bg.enter@abv.bg или на телефон 0885315050

В случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14(четиринадесет) дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана, чиста, без странични миризми и в оригинална кутия, с надпис.

 

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:
гр. Бургас  ул. „Дебелт“23


Към пратката трябва да бъдат приложени:

1. Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.

2. Попълнен формуляр за замяна: Изтегли тук


Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена. 

За да бъде осъществена бърза замяна, трябва да направите нова поръчка в онлайн магазин www.enter-bg.eu , като отбележите за пояснение, че това е Замяна на стока – а номерът на новата поръчка трябва да бъде посочен във формуляра за замяна. По този начин възможно най-бързо екипът на www.enter-bg.eu  ще достави обратно пратката със заменената стока. Разходите за изпращане на заменената стока са за сметка на Клиента. Сумата молим да преведете на нашата банкова сметка. В противен случай стоката ще бъде изпратена с наложен платеж, като разходите за пратката в този случай ще бъдат по-големи. Ако нямаме нужния ви размер в момента, това означава, че замяната няма да може да стане. Можем тогава да заменим стоката с друг артикул или да направите рекламация. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, www.enter-bg.eu  ще информира клиента за размера на необходимото доплащане след получаването на рекламираната пратка.

Разходите за пратките в случай на замяна на стоката, поради лошото изпълнение на поръчката от страна на www.enter-bg.eu , са за сметка на Продавача. Същевременно ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж. 

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към Отдел обслужване на клиенти.


Copyright ©, Enter, Всички права запазени!