ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

Поръчка 
Брой артикули: 0
Обща цена: 0,00 лв.
Вход за клиенти на едро
български (България)

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по няколко начина:

 • Плащане с наложен платеж при доставка с куриер

При доставка на стоката Клиента заплаща само дължимата сума на куриера. Не плаща нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката .

www.enter-bg.eu поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.

 • Плащане по банков път

         При избиране на този метод Клиента може да извърши банков превод към сметка :

СОФЛУ БГ ЕООД ; IBAN : BG32RZBB91551033172007 ; BIC : RZBBBGSF

 

  

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката Клиента не дължи нищо на куриера.

 • Плащане през Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)

Ако Клиента притежава дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, може да плати през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане Клиента ще бъде прехвърлен към страницата на Epay.bg където трябва да въведе потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следва всички стъпки за да бъде върнат в страницата на www.enter-bg.eu и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в банкова сметка на „СОФЛУ БГ“ ЕООД . При доставка на стоката Клиента не дължи нищо на куриера.За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

 • Картово плащане – Visa , MasterCard , Maestro*

Visa

1. Условия за плащане с банкова карта:

Плащане с дебитна/кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал от Райфайзенбанк (България) ЕАД, който гарантира напълно сигурността на разплащането. Обслужват се следните карти:

 • Visa

 • VISA ELECTRON

 • MasterCard

 • MAESTRO

   

  2.Процедурата за плащане с банкова карта е:

  -Разплащанията са базирани на 3-D Secure технология, разработена съвместно от международните картови организации Visa и MasterCard, която предоставя изключително висока сигурност на страните, участващи в процеса.

  -При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (РББ), където въвеждате данните на вашата карта.

  -Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

  - При успешна транзакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

  - Моля, проверете преди да пристъпите към плащане, проверете  дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.

   

  3.Транзакционната валута:

  Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).

   

  4.Връщане на платени суми с карта:

  При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от ФИРМАТА услуги, това ще бъде направено от ФИРМАТА, чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни.

   

  5.Сигурност:

  За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  При виртуалния ПОС терминал на Райфайзенбанк (България) ЕАД, връзката е лимитарана между: Картодържателя и Платежния сървър на Националния картов оператор.   

              Достъп до каквато и да е персонална информация на картодържателя, както и до информация за плащането има само Националния картов оператор.

  Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

  В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

   

  5.Данни на клиента:

  Даниите, които изискваме в процеса на покупка са необходими само за целите на извършване на услугата.

  Тези данни по никакъв начин не се предоставят на трети лица, www.enter-bg.eu като търговец НЯМА достъп до детайлите на вашата банкова карта. Тези данни се използват САМО ОТ ОБСЛУЖВАЩАТА БАНКА – РББ.

  Ние не изискваме никакви клиентски данни за предварителна регистрация.

При засичане на опити за плащания с чужди кредитни карти ще бъдат информирани съответните органи на МВР.

Плащанията на стоки към ФИРМАТА са неавансови и са съобразени с чл. 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).

 

* Услугата не е още активирана

      


Copyright ©, Enter, Всички права запазени!